Play Off pružio dobar otpor favoriziranom Triglavu

Poraz bh. kluba

Play Off pružio dobar otpor favoriziranom Triglavu

O. Lekić, foto: A. Balić

U okviru 3. kola Regionalne lige košarkašice Play Offa su na domaćem terenu pretrpjele poraz u udelu sa Triglavom iz Kranja (75:69).

Podmlađena ekipa Play Offa, koju s klupe predvodi mladi stručnjak Goran Lojo, pružila je dobar otpor favoriziranim Slovenkama, koje su na kraju zasluženo slavile.

Slovenke su većim dijelom susreta imale ubjedljivu prednost, no mladi tim iz naše zemlje nije se predavao, pa je u jednom trenutku stigao na samo tri poena zaostatka (64:61), no iskusne gošće nisu gubile glavu, te su u najbitnijim trenucima susreta pokazale svoju snagu.

Najefikasnije igračice kod Play Offa bile su Nikolina Džebo i Amra Đapo sa po 18 postignutih poena, dok su Piršič sa 13, te Jakobčič sa 11 poena bile najefikasnije kod Triglava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti