Play Off želi trijumf u gradskom derbiju protiv Želje

Play Off želi trijumf u gradskom derbiju protiv Želje

E. Škorić

U nedjelju je na programu veliki gradski derbi u ženskoj košarkaškoj ligi Bosne i Hercegovine.

Naime, Željezničar će u Skenderiji ugostiti Play Off u sklopu 18. kola Lige 10. Plave će pokušati zaustaviti Play Off, lidera na tabeli, ekipu koja ima 15-0 omjer i koja je već osigurala doigravanje za prvaka.

U taboru Play Offa s puno optimizma dočekuju derbi. Naravno, optimizam je građen na ovosezonskim partijama i sjajnim igračkim kadrom.

"Respektujemo Željezničar, ali idemo isključivo na pobjedu. Cilj nam je ostati na vrhu i bez poraza. Iza nas je velika serija pobjeda i nemamo namjeru da se ona prekine. U Skenderiji ćemo dati sve od sebe da pobijedimo", kazao je Goran Lojo, trener Play Offa, dodavši:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Poznajemo ekipu Želje i manje-više znamo sve o njima. Nemamo nikakvog pritiska, vjerujemo u naše kvalitete i razmišljamo samo o pobjedi".

"Naš tim je jači za Bojanu Vulić, sjajnu košarkašicu koja ima ogromno iskustvo i koja će nam pomoći da ovu sezonu završimo na najbolji mogući način", dodao je Lojo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.