Spremne za novu sezonu

Play Offove Nikoline složne: Naš cilj je dupla kruna

Košarkašice ŽKK Play Offa Nikolina Babić i Nikolina Delić su pred kamerama SportSport.ba govorile o predstojećoj sezoni, u kojoj imaju visoke ambicije.

"S obzirom da su pripreme tekle dobro, sutra očekujemo dobru utakmicu i maksimalno zalaganje čitave ekipe. Vjerujemo da uz takav pristup rezultat neće izostati", rekla je Nikolina Babić, na šta je njena imenjakinja dodala: "Sutra nam dolazi ekipa Grosuplja iz Slovenije. Nadamo se da ćemo pobijediti i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo to što smo zacrtali".

Košarkašice Play Offa su istakle da je atmosfera u svlačionici odlična.

"Postoji mala trema pred prvu utakmicu jer želimo da je otvorimo pobjedom. Među nama sve odlično funkcioniše i mislim da će sve biti ekstra".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Iskustvo iz prošle sezone će nam mnogo pomoći, jer ipak smo odigrali neke teške utakmice u prošloj sezoni, pogotovo u završnici domaćeg prvenstva. Naš cilj je osvojiti duplu krunu u Bosni i Hercegovini", složno su istakle Nikolina Babić i Nikolina Delić, košarkašice aktuelnog viceprvaka naše zemlje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.