Počela košarkaška 1. liga RS

Gosti uspješniji

Počela košarkaška 1. liga RS

Utakmicama prvog kola proteklog vikenda počela je 1. muška liga RS. U prvim susretima uspješni su bili košarkaši Varde, Serviciuma, Prijedora, Radnika i Plusa građanskog.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarila je ekipa Varde koja je slavila na gostujućem terenu protiv Gacka sa 87:69. Na gostujućem terenu u Doboju slavila je i ekipa Servicium koja je savladala Findo sa 83:71, ali i Radnik koji je u Rogatici bio bolji od Wolf Securityja sa 72:66.

Čast domaćina spasili su Prijedorčani koji su bili bolji od Rudara iz Ugljevika sa 83:73, te Plus građanski koji je bio bolji od Bratunca sa 61:58.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti