Porazi Burcha i Bosne Royal, slavio Orlovik

Košarkaška A1 liga, 5. kolo

Porazi Burcha i Bosne Royal, slavio Orlovik

U okviru četvrtog kola košarkaške A1 lige odigrane su četiri utakmice. 

Košarkaši Orlovika drugu ovosezonsku pobjedu ostvarili su u Jablanici nad domaćom Turbinom, koju su poslije fantastične predstave savladali rezultatom 71:69.

Do pobjede je stigao i Radnički. Tim iz Lukavca je kao domaćin savladao Bosnu Royal rezultatom 62:43, dok je Gradina pred svojim navijačima bila bolja od Burcha sa 78:73. 

Razloga za slavlje imao je i Promo Donji Vakuf, koji je porazio Brčko Distrkt rezultatom 65:58, a Gradina iz Srebrenika novu pobjedu je ostvarila protiv Čelika (78:65)

Preostali susret između Vogošće i Igmana počinje danas u 17 sati.

Košarkaška A1 liga, 4. kolo:

Turbina - Orlovik 69:71
Radnički - Bosna Royal 62:43
Gradina Tešanj - Burch 78:73
Promo Donji Vakuf - Brčko Distrikt 65:58
Gradina Srebrenik - Čelik 78:65
Vogošća - Igman (17h) 

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.