Povratak košarke u Tuzlu, u Zenici bez Teletovića

Aktivnosti košarkaške reprezentacije

Povratak košarke u Tuzlu, u Zenici bez Teletovića

E. Škorić

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će nakon dugo vremena u Tuzli.

Nekoliko godina košarkaški Zmajevi nisu nastupali u Tuzli, koja slovi za košarkaški grad. Ipak, u kvalifikacijama za Eurobasket 2015. godine bh. reprezentacija igrat će u tom gradu.

Veći dio priprema košarkaški reprezentativci obavljat će u gradu soli, a planirano je da se u Mejdanu odigra kvalifikacijski susret s Islandom, a reprezentacija će 10-ak dana trenirati u Tuzli.

Također, konačno će i Zenica biti domaćin košarkaškoj reprezentaciji, koja će 27. jula odigrati prijateljski susret protiv Švedske, ali bez Mirze Teletovića.

Prva zvijezda naše reprezentacije može trenirati tek od 1. augusta obzirom da mu to nalaže jedna od stavki u ugovoru s Brooklyn Netsima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.