Poznat termin meča BiH - Australija

Utakmica se igra sutra

Poznat termin meča BiH - Australija

M. Šljivak

Mladi bh. košarkaši, igrači do 17 godina, sutra će ponovo na parket.

Naša selekcija će u osmini finala Svjetskog prvenstva igrati protiv selekcije Australije, a meč će biti odigran sutra s početkom od 18 sati i 15 minuta. Utakmica protiv Australije biće odigrana u dvorani Utebo i sigurno je da našu selekciju očekuje težak posao u ovom susretu.

Ono što je sigurno je da naše reprezentativce čeka velika podrška s tribina. Dobar broj naših navijača se nalazi u Zaragozi, gdje podržava bh. kadete, te ih neće napustiti ni u jednoj od najvažnijih utakmica na turniru.

Kao i do sada, izjave bh. reprezentativaca i stručnog štaba možete gledati samo na SportSport.ba, a nadamo se da ćemo s našom selekcijom u Španiji ostati do kraja prvenstva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi