Poznati dobitnici ulaznica za meč Bosna - Igokea

Finale bh. prvenstva

Poznati dobitnici ulaznica za meč Bosna - Igokea

Večeras se u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu igra četvrti meč finalne serije prvenstva BiH u kojem će snage odmjeriti Bosna i Igokea.

Bosna Royal i SportSport.ba su organizovali nagradnu igru za čitatelje našeg portala, a poznato je i pet najsretnijih dobitnika koji su osvojili po dvije ulaznice za ovaj meč.

Naše nagradno pitanje je glasilo: Kojim rezultatom je Bosna Royal pobijedila Igokeu u drugoj utakmici finala? Tačan odgovor je 76:71, a najsretniji su bili Hamza Turčalo, Dino Bajić, Amer Čolić, Adis Brdar i Nedim Fejzović.

Sretni dobitnici mogu preuzeti svoje ulaznice večeras pred utakmicu u naplatnoj kućici.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Meč Bosne i Igokee igra se s početkom u 20:15 sati, a trenutno rezultat je 2:1 za ekipu iz Aleksandrovca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi