Poznati termini odigravanja utakmica Kupa BiH

Pojedine ekipe otkazale su učešće

Poznati termini odigravanja utakmica Kupa BiH

Izvučeni su parovi košarkaškog kupa Bosne i Hercegovine, a neke utakmice neće biti odigrane, pošto su klubovi predali susrete. 

Građanski je predao susret Radniku, pa će Bijeljinci automatski u četvrtfinale. Široki će također direktno u naredni krug, jer je zenički Čelik predao susret. Sutra je na rasporedu jedna utakmica, a Sana će od 20 sati ugostiti Igokeu. 

 

U srijedu su na raporedu četiri susreta, a Vitez će od 20 sati ugostiti sarajevsku Bosnu. Sat ranije snage će odmjeriti Brotnjo i Leotar, te Spars i Čapljina. Od 19 sati i 30 minuta svoj susret odigrat će Posušje i Mladost. Zrinjski će dočekati Kakanj, 20.12. sa početkom od 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.