Predstavnici Memphisa u Zagrebu gledali Jusufa Nurkića

Bh. reprezentativac je bio najbolji igrač Cedevite

Predstavnici Memphisa u Zagrebu gledali Jusufa Nurkića

Bosna i Hercegovina bi uskoro pored Mirze Teletovića u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu mogla imati još jednog predstavnika. 

Naime, predstavnici Memphis Grizzliesa sinoć su prisutvovali utakmici Eurocupa u Zagrebu između Cedevite i Zaragoze gdje su posmatrali veliku nadu bh. košarke Jusufa Nurkića. 

Gosti iz Amerike su imali šta i vidjeti. Iako je Cedevita tricom Damjana Rudeža u posljednjim sekunadama meča poražena od gostiju iz Španije, bh. reprezentativac je bio najbolji pojedinac u redovima domaćeg tima. 

Nurkić je na parketu proveo manje od 15 minuta, ali je uspio upisati 18 poena, te po tri skoka i blokade, što mu je donijelo indeks korisnosti od 20. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.