Prijedor gostuje Tesliću, Varda HE dočekuje Kozaru

Nastavlja se Prva muška liga Republike Srpske

Prijedor gostuje Tesliću, Varda HE dočekuje Kozaru

D. Vejo

Sutra će biti nastavljeno prvenstvo Republike Srpske u košarci, a odigrat će se četiri susreta.

U Višegradu, domaća Varda HE ugostit će ekipu Kozare iz Gradiške. Ovo će biti susret desetopladirane u dvanaestoplasirane ekipe na tabeli. I jednim i drugim bodovi su prijeko potrebni kako bi izbjegli opasnu zonu i krenuli ka sredini tabele. Meč se igra od 18 sati.

Drugi duel, biti će onaj u Tesliću gdje će istoimena ekipa ugostiti aktuelnog šampiona Prijedor. Gosti u ovu utakmicu ulaze nakon iznenađujućeg poraza kod kuće u zadnjem kolu prije pauze od banjalučkog Studenta te će im ovo biti sjajna prilika da poprave utisak. Utakmica je zakazan za 18.30 sati.

Radnik iz Bijeljine gostovat će Rogatici. Bijeljinci u ovaj susret ulaze kao favoriti s obzirom da zauzimaju drugu poziciju na tabeli, dok se Rogatičani grčevito bore za opstanak. Susret je zakazan za 18 sati.

Zadnji susret, ali ne i manje važan je onaj između Slavije i Sokoca. Sokolac je na iznenađenje mnogih prvi na tabeli u ligi te će to biti težak test domaćinu iz Istočnog Sarajeva koji Bijeljince čeka od 18.30 sati na svom parketu.

Mečevi Student - Rudar, Sutjeska - Borac i Bratunac - HEO, odgođeni su.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi