Prijedor i Radnik sigurni, fenjeraš iznenadio Bratunac

Prva muška liga RS

Prijedor i Radnik sigurni, fenjeraš iznenadio Bratunac

D. Vejo

U okviru 18. kola Prve muške lige Republike Srpske večeras je odigrano šest susreta.

Aleksandrovac je bio mjesto gdje su snage odmjerili domaća Kozara i Radnik. Gosti su slavili rezultatom 65:70, te su tako nastavili seriju dobrih rezultata i zadržali prvo mjesto u prvenstvu.

Aktuelni šampion Prijedor bio je siguran protiv Varde HE na svom parketu rezultatom 78:56, dok je Sutjeska zadržala drugu poziciju na tabeli nakon trijumfa protiv Rogatice rezultatom 81:62.

Fenjeraš na tabeli ekipa Teslića nakon dužeg vremena ostvarila je pobjedu pred svojom publikom protiv Bratunca rezultatom 90:77, a Rudar je u Ugljeviku slavio protiv HEO (74:72).

U Banjaluci, Student je bio bolji od Slavije rezultatom 70:60.

Ostali rezultati:

Borac - Sokolac 66:83

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi