Prijedor poražen od Bratunca u ludoj završnici

Prva muška liga RS

Prijedor poražen od Bratunca u ludoj završnici

D. Vejo

Ekipa Prijedora poražena je večeras na gostovanju u Bratuncu kod istoimenog tima u sklopu 19. kola Prve muške lige Republike Srpske rezultatom 66:64, po četvrtinama je bilo 16:11, 10:22, 17:10 i 23:21.

Prijedorčani su loše ušli u utakmicu, dozvolili su domaćinu da se razmaše po parketu u prvoj četvrtini, pa tako istu gube rezultatom 16:11. U drugom kvartalu, aktuelni šampion zaigrao je nešto bolje, pa tako period riješio u svoju korist rezultatom 10:22. 

Na predah se odlazi pri vodstvu Prijedorčana od sedam poena (26:33).

Domaćin se probudio u nastavku. Treća dionica susreta pripala je košarkašima Bratunca koji su uspjeli da se vrate u meč, pa je tako na semaforu prije početka posljednjeg perioda stajao egal (43:43).

Usljedila je uzbudljiva završnica u kojoj su više spretnosti pokazali domaći košarkaši, te su na kraju ostvarili pobjedu.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Klještan sa 19 poena, dok je to u redovima Prijedora bio Stakić sa 23.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi