Prijedor savladao Sutjesku

Prva muška liga RS

Prijedor savladao Sutjesku

D. Vejo

Košarkaši Prijedora danas su na svom parketu u okviru 22. kola Prve muške lige Republike Srpske bili bolji od ekipe Sutjeske iz Foče rezultatom 64:55, po četvrtinama je bilo 11:8, 13:22, 16:8 i 24:17.

Aktuelni šampion, ove sezone ne igra toliko atraktivno kao što je to radio u protekloj, kada je do titule stigao bez puno muke.

Prijedorčani su dobro otvorili utakmicu i dobili prvu četvrtinu rezultatom 11:8. Nakon toga, bolje su zaigrali gosti iz Foče koji preko raspoloženih Bodiroge i Živanovića stižu do preokreta, pa tako na odmor odlaze sa prednošću od šest poena (24:30).

Poslije predaha, samo je jedan tim postojao na parketu i to onaj domaći. Košarkaši Prijedora prebacuju u veću brzinu te dobijaju dva preostala kvartala (16:8 i 24:17), čime ostvaruju novu pobjedu.

U pobjedi Prijedora istakao se Tomić sa 13 poena, dok je tu u redovima Sutjeske bio Bodiroga sa 23.

Naredni meč, Prijedor će igrati u gostima kod ekipe Studenta u Banjaluci, dok će Sutjeska na svom terenu dočekati Rudar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije