Prijedor siguran u Foči

Prva muška liga RS, play-off

Prijedor siguran u Foči

D. Vejo

Košarkaši Prijedora poveli su u polufinalnoj seriji play-offa Prve muške lige Republike Srpske, nakon što su večeras u Foči savladali ekipu Sutjeske rezutatom 51:55, po četvrtinama je bilo 9:13, 14:18, 8:12 i 20:12.

Aktuelni šampiona u Foči se danas postavio upravo tako, šampionski. Prijedorčani su odmah krenuli na sve ili ništa. Vuković i N. Bilanović bili su neumorni u prvom poluvremenu kojeg gosti završavaju sa prednošću od osam poena (23:31).

Nakon predaha, ponovo je ekipa koju sa klupe predvodi mladi Danilo Palalić zaigrala bolje. Treća četvrtina protekla je u znaku tima iz grada na Sani koji istu dobija rezultatom 8:12, pa tako prije početka posljednjeg perioda ima prednost od velikih 12 poena (31:43).

No, domaćin je konsolidovao redove i tako prebacio u veću brzinu. Posljednji kvartal košarkaši Sutjeske dobijaju rezultatom 20:12, ali ni to nije bilo dovoljno da se stigne prednost gostiju koji ostvaruju prvi trijumf u polufinalnoj seriji.

U pobjedi Prijedora istakao se Nemanja Bilanović sa 13 postignutih poena, dok je to kod Sutjeske bio Radović sa 17.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi