Prijedor u finalu, HEO izborio majstoricu

Prva liga RS za košarkaše

Prijedor u finalu, HEO izborio majstoricu

Košarkaši Prijedora plasirali su se u finale play-offa Prve lige RS pošto su i u drugoj utakmici bili bolji od ekipe Sutjeske. Izabranici Danila Palalića slavili su u Foči rezultatom 63:62.

Prijedorčani su nešto bolje odigrali prvih 20 minuta, pa su u ovom periodu igre stekli višak od četiri poena (38:34). U drugom poluvremenu domaćin je pružio jači otpor, ali u završnici nije uspio da slomi otpor kvalitetnog rivala.

Goste je do pobjede predvodio Mihajlo Zvonar sa 18 poena, dok je u redovima Sutjeske najraspoloženiji bio Stefan Radović sa 17 koševa.

U drugom polufinalnom okršaju HEO je na domaćem parketu pobijedio banjalučki Student sa 83:75. Bilećani su tako izjednačili seriju, pa će putnika u finale odlučiti majstorica.

Najefikasniji pojedinac u redovima Bilećana bio je Luka Radmilović sa 21 poenom, a na drugoj strani istakao se Srđan Lončar sa 26 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi