Član HKK Zrinjski

Princ: Borili smo se i dali svoj maksimum

S. Mlaćo

Samo prvu četvrtinu košarkaši Zrinjskog uspjeli su se oduprijeti Igokei u večerašnjem duelu završnice Kupa BiH. 

Mostarci su čak i imali vodstvo 21:18, ali onda je uslijedila efikasna igra Igokee. Nakon utakmice u Maloj dvorani Skenderije medijima se obratio član HKK Zrinjski Vedran Princ.

"Nama je veliko zadovoljstvo uopće sudjelovati ovdje, a Igokea je bila najteži protivnik. Prvu četvrtinu smo dobili, a zatim mali pad što je bilo i za očekivati protiv ovakve ekipe. Borili smo se, dali svoj maksimum, a od početka sezone igramo nekompletni. To ne umanjuje zasluženu pobjedu Igokee i čestitam trenerima i saigračima na ovim do sada rezultatima", jasan je bio Princ. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi