Princ: Velika borba i zaslužena pobjeda

Košarkaš Zrinjskog

Princ: Velika borba i zaslužena pobjeda

M. Maksimović

Zrinjski je sinoć u dvorani Bijeli brijeg ostvario zasluženu pobjedu nad timom Bosne rezultatom 90:74.

Mostarce je do velike pobjede odveo kapiten Vedran Princ koji je upisao 21 poen.

“Utakmicu smo otvorili na željeni način, od početka je sve išlo kako treba, šut nas je služio, dok smo s tribina i kada bismo malo zastali imali sjajnu podršku. Pobjeda je potpuno zaslužena jer smo zaista disali kao tim od početka utakmice. Bilo je teško, pred sam početak smo saznali da neće moći nastupiti Demić, dok su prethodno otpali i Gilja i Zovko, ali smo smogli snage i odigrali kvalitetno. Na kraju je ispalo da smo do pobjede došli s lakoćom. Velika borba i zaslužena pobjeda“, izjavio je nakon meča Princ za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zrinjski je nakon utakmice lider na tabeli Premijer lige, a godinu će zaključiti gostujućim utakmicama protiv Građanskog i Leotara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi