Priredimo košarkašima doček kakav su zaslužili

Zmajevi se danas u 16 sati vraćaju u Sarajevo

Priredimo košarkašima doček kakav su zaslužili

Naši najbolji košarkaši danas će u 16 sati sletjeti u Zračnu luku Sarajevo.

Nadamo se da će im građani Sarajeva, ali i ostalih bh. gradova prirediti doček kakav naši istinski heroji na čelu sa selektorom Petrovićem i zaslužuju.

Košarkaški Zmajevi osvjetlali su obraz nacije, borili su se do posljednjeg atoma snage za reprezentativni dres, a to što danas ne govorimo o planovima vezanim za drugi krug samo je stvar sreće, odnosno loše formulisanog pravilnika FIBA-e.

Ako ništa ušli smo u istoriju jer smo prva i jedina reprezentacija koja je ispala u prvom krugu, a imala je tri pobjede.

Iako nismo ostvarili planirani cilj, itekako imamo razloga biti ponosni na Mirzu i družinu. Zbog toga ih dočekajmo onako kako su zaslužili!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti