Problematični Jamajčanin pobjegao iz Beograda

Samuels napustio Partizan

Problematični Jamajčanin pobjegao iz Beograda

M. Šljivak

Samardo Samuels više nije igrač Partizana.

Problematični Jamajčanin je već napustio Beograd i otišao je u rodnu zemlju, te njega više nećemo gledati u dresu Partizana.

Samuels je među crno-bijele stigao prije mjesec dana. Međutim, nije se previše naigrao kod Mute Nikolića i snažni centar je odlučio da se obračuna sa njim.

Nije ga štedio na riječima. Uslijedila je suspenzija, a zatim i otkaz, pa će Samuels morati da potraži novi klub.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Prethodno je ovaj 28-godišnji košarkaš iz sličnih razloga i nesportskog ponašanja dobijao otkaze u Betisu i Maccabiju iz Haife.

Za Partizan je odigrao tri utakmice u ABA ligi i bio je na prosjeku od 10,7 poena, dok je 13 poena po meču ubacivao u susretuma Eurocupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi