Proširen turnir na molbu Partizana i Željezničara

Za vikend 6. košarkaški memorijal "Amna Fazlić"

Proširen turnir na molbu Partizana i Željezničara

D. Kurbegović

 Na molbu višestrukog prvaka Srbije i Regionalne lige, ekipe Partizana, organizator 6.Međunarodnog memorijalnog turnira "Amna Fazlić", odlučio je turnir proširiti za još dvije ekipe, beogradski Partizan i sarajevski Željezničar. 

U subotu od 15,30 sati igrat će ove dvije ekipe prvu utakmicu turnira, a nakon njih na parket će i podgorička Budućnost i Banovići od 17,30 sati. 

Poslije ove utakmice uslijedit će ceremonija otvaranja, a onda se igra posljednja utakmica prvog dana, a sastaju se domaćin Čelik i zagrebački Medvešćak. 

Drugog dana turnira, u nedjelju igraju se utakmice od 14,00 i 16,00 sati, a sastaju se Partizan - Medvešćak i Čelik - Budućnost.

Najuspješnijim pojedincima i kolektivima bit će uručene prigodne nagrade.    

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Podsjećamo ekipa Szeksarda iz Mađarske je u posljednji trenutak otkazala svoje učešće na ovogodišnjem turniru, a umjesto njih je naknadno pozvana ekipa Banovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.