Protiv Trešnjevke Zeničanke žele prekinuti lošu seriju

KŽK Čelik gostuje u Zagrebu

Protiv Trešnjevke Zeničanke žele prekinuti lošu seriju

D. Kurbegović

Košarkašice Čelika pripremaju se za nastavak sezone u MŽRKL-u. Izabranice Slobodana Kecmana u četiri odigrana kola imaju skor od jedne pobjede i tri poraza.

Zanimljivo da su u posljednje tri utakmice doživjeli tri poraza u posljednjim sekundama, a protiv Kvarnera u prošlom kolu izgubili su u produžecima. Dosta nesreće u ovoj sezoni za Zeničanke, koje imaju velike probleme s povredama i rovitim igračicama.

U srijedu će KŽK Čelik gostovati ekipi Trešnjevke, koja se nalazi na posljednjoj poziciji na tabeli, ekipa iz Zagreba u četiri odigrana kola ima četiri poraza. Zanimljivo da su najbolju utakmicu košarkašice iz Zagreba odigrale baš protiv Čelika u prvom kolu u zeničkoj Areni, kada su nesretno izgubile nakon velikog preokreta u posljednjoj četvrtini.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Zeničanke putuju u Zagreb da prekinu niz od tri uzastopna poraza, te da se pobjedom vrate na pobjednički kolosijek. Cilj je ostao isti, a to je plasman među prve tri ekipe, za što će im trebati sigurno tri pobjede u preostala četiri kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.