Publika ponovo u dvorani: Bosna se prati kao nekada

Ispunjena mala dvorana u Skenderiji

Publika ponovo u dvorani: Bosna se prati kao nekada

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Košarkaši Bosne Royal Jelly večeras u okviru drugog kola Lige za prvaka na domaćem parketu savladali Kakanj.

Bosna je prije nekoliko dana priredila veliko iznenađenje pobjedom nad Igokeom, a izabranici Dušana Gvozdića večeras su ubjedljivo savladali Kakanj sa 70:48. Ono što posebno raduje jeste da je mala dvorana u Skenderiji bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Čelnici kluba su prije nekoliko dana objavili da je ulaz besplatan za sve navijače koji žele doći podržati Bosnu protiv Kaknja. Odaziv je bio odličan, te je dvorana bila ponovo puna.

Navijači su pružali sjajnu podršku košarkašima Bosne koji su na kraju upisali drugu pobjedu u Ligi za prvaka protiv Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti