"Zvezda je pokazala karakter"

Radivojević: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u karijeri

Veliki povratak Crvene Zvezde protiv Radničkog u polufinalnom susretu Final-foura ABA lige, koji se igrao u Laktašima i dalje je jedna od glavnih tema, a prvotimac beogradskog kluba Vuk Radivojević izdvojio je plasman u finale kao jedan od najljepših trenutaka u karijeri.

"Mislim da je ovo najljepši momenat u mojoj karijeri u Zvezdi, svi smo zadovoljni, ali mislim da je bitno da se smiri malo ta euforija. Skinuli smo veliki teret sa sebe koji smo imali u zadnjih mjesec dana i zbog toga smo bili nervozni"

 

"Najbitnije je da smo pokazali karakter. Na kraju, zadnja dva minuta gubili smo osam razlike, uspjeli smo da prelomimo. Mnogo je ljepše ovako, dobili smo više samopouzdanja, tako da je sada ostalo da smanjimo euforiju i da se spremimo za finale", između ostalog je istakao Radivojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.