Radnik dočekuje Bratunac, Slavija gostuje Borcu

Prva muška liga RS

Radnik dočekuje Bratunac, Slavija gostuje Borcu

D. Vejo

Postepeno se situacija zakuhava i u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske, a gdje će u dva dana vikenda biti odigrano sedam utakmica u sklopu 22. kola.

Sve oči biti će usmjerene ka Bijeljini gdje će snage u derbiju kola odmjeriti lider Radnik i Bratunac. Bijeljinci bi u slučaju pobjede i dalje ostali prvi, dok Bratunac vodi bitku za opstanak u društvu najboljih.

U Tesliću će istoimeni tim koplja ukrstiti sa banjalučkim Studentom koji se nalazi u pobjedničkoj seriji, a Kozara će u Aleksandrovcu ugostiti HEO iz Bileće.

Rudar će bjekstvo iz opasne zone tražiti protiv Rogatice u Ugljeviku, dok će banjalučki Borac spas tražiti protiv Slavije u Boriku.

Aktuelni šampion Prijedor pokušat će da pred svojom publikom iznenadi Sutjesku iz Foče. Posljednji duel biti će onaj između Sokoca i Varde HE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi