Radnik doveo pojačanje iz Sutjeske
Foto: infobijeljina.com

Radnik doveo pojačanje iz Sutjeske

D. Rakanović

Košarkaški klub Radnik iz Bijeljine angažovao je novo pojačanje. 

Doskorašnji košarkaš Sutjeske iz Foče Filip Kaluđerović potpisao je jednogodišnji ugovor sa povratnikom u elitni rang takmičenja. 

Kaluđerović je rođen 1994. godine u Novom Sadu gdje je i započeo svoju košarkašku karijeru. Prošle sezone je bio najbolji igrač Sutjeske koju je doveo do finala play-offa.

"Igre u toku cijele sezone, a pogotovo u navedenom finalu su bile najbolja preporuka za ljude iz našeg kluba da za sljedeću, povratničku sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine angažuju Filipa", poručuju iz bijeljinskog kluba. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi