Radnik slavio protiv Bratunca i nastavio pobjednički niz

Sjajno izdanje Bijeljinaca

Radnik slavio protiv Bratunca i nastavio pobjednički niz

D. Vejo

Košarkaši bijeljinskog Radnika igraju sjajnu košarku ove sezone u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske, a dobru formu potvrdili su večeras kada su pred svojom publikom u okviru 22. kola ubjedljivo savladali Bratunac rezultatom 109:71.

Iako su solidno startali sezonu, košarkaši Bratunca u posljednjih nekoliko kola doživjeli su pad u igri, pa su tako zapali u seriju loših rezultata.

Radnik je to znalački iskoristio, te se potencijalni pobjednik nazirao već na kraju prvog poluvremena. Prve dvije četvrtine protekle su u znaku domaćeg sastava koji preko raspoloženih Kokoruša, Gavrića i Kecmana iste dobija sa 26:12 odnosno 20:13.

Na odmor, plavo-bijeli odlaze s prednošću od 11 poena (46:25).

Ništa drugačije nije bilo ni u nastavku. Bijeljinci su nastavili u istom ritmu. U trećem periodu gosti su pružili otpor pa tako on završava rezultatom 29:27. Ipak, veći kvalitet domaćina je presudio u posljednjem kvartalu kojeg Radnik dobija sa 34:19 i tako zadržava lidersku poziciju u šampionatu.

Najraspoloženiji u ekipi Radnika bio je Kokoruš sa 25 ubačenih poena, dok se kod Bratunca istakao Klještan sa 23.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti