Trener Crvene Zvezde nakon poraza od Partizana

Radonjić: Plasman u Euroligu nas je dodatno motivisao

M. Skaka

Crvena Zvezda je večeras savladana u Laktašima od gradskog rivala Partizana, a trener 'crveno-belih', Dejan Radonjić je na konferenciji za medije kratko prokometarisao susret te se zahvalio navijačima koji su bodrili njegovu ekipu.

"Čestitke Partizanu na osvojenom trofeju. Naše rasterećenje plasmanom u Euroligu i rezultati koje smo postigli prije dva dana nas je dodatno motivisalo da izvučemo posljednji atom snage u duelu protiv Partizana i pripremimo se koliko je to bilo moguće za finalni meč", rekao je Radonjić te je dodao:

 
"Partizan je na kraju uspio da slavi. Moramo da se okrenemo već narednim obavezama jer smo dosta toga propustili u domaćem takmičenju. Hvala našim navijačima koji su nas bodrili večeras".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.