Radonjić uoči finala ABA lige

Radonjić: Protiv Partizana je motiv uvijek najveći

M. Skaka

Uoči sutrašnjeg okršaja sa Pertizanom, trener Crvene Zvezde, Dejan Radonjić je sa novinarima podijelio svoje impresije i mišljenja o ovom duelu te je istakao kako se nada košarkaškom ambijentu.

"Jučerašnji dan je bio značajniji u principu za oba tima i završio je na zadovoljstvo nas i Partizana. Zna se da u finalu, a posebno protiv Partizana je motivacija uvijek najveća i siguran sam da će i kod nas u tom finalu želja biti na nivou na kom je bila jučer. Očekujem da ogromnu motivaciju i želju koju imamo  stavimo u funkciju i da savladamo Partizan", rekao je Radonjić dodavši:

"Finale je za svakog poseban izazov. Sasvim je prirodno da borba za trofej nosi takvu vrstu opterećenja. Očekujem da ambijent bude pravi košarkaški i da to bude praznik košarke. Velika je stvar za srpsku košarku - dva Euroligaša u finalu ABA lige i nadam se da će sve biti na tom nivou"

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.