Radonjić: Zadržati maksimalan učinak

18. kolo ABA lige

Radonjić: Zadržati maksimalan učinak

Poslije velike pobjede nad Fenerbahčeom u 17. kolu Eurolige, ekipa Crvene zvezde okreće se obavezama u regionalnoj ligi.

Crveno-bijeli za sada ne znaju za poraz u ovom takmičenju, a maksimalan učinak žele da zadrže i nakon duela sa Krkom koji je na programu sutra (17 časova) u 'Pioniru'.

"Nakon utakmice sa Fenerbahčeom i velike potrošnje koju smo uopšte imali u prethodnom periodu, stiže nam ekipe Krke. Ipak, bez obzira na sve, mi želimo da nastavimo niz pobjeda u dvorani 'Aleksandar Nikolić', u 18. kolu regionalnog takmičenja", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Bek crveno-bijelih Charles Jenkins smatra da je njegov tim veliki favorit te se nada nastavku serije pobjeda.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Imali smo veliku utakmicu u četvrtak i potrošili smo se, ali ne samo u tom meču, jer je prethodni period bio izuzetno težak. Međutim, jasno nam je da smo favoriti u našoj dvorani, želimo da odigramo još jednu dobru utakmicu i osvojimo nove bodove u Beogradu", rekao je Jenkins.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi