Rajković se vraća u Igokeu

Napušta Student

Rajković se vraća u Igokeu

D. Vejo

Doskorašnji košarkaš banjalučkog Studenta Žarko Rajković, od ovog ljeta će ponovo nositi dres Igokee.

Naime, nakon jedne odigrane sezone Rajković će se vratiti u redove Aleksandrovčana, iz kojih je Banjalučanima posuđen minule godine.

U plavo-bijelom dresu, Rajković je ostavio dosta dobar utisak te pobrao simpatije banjalučke publike. Ipak, sve što je lijepo kratko traje, pa će tako ovaj mladi košarkaš vratiti se u novi-stari klub.

Košarkašima banjalučkog Studenta malo je nedostajalo ove sezone da osiguraju play-off lige. Aleksandar Ćikić i njegovi izabranici zauzeli su šesto mjesto nakon regularnog dijela prvenstva, sa 40 osvojenih bodova.

Uprkos svemu, banjalučki sastav sa podmlađenim timom uspio je da pokaže zube starijim i iskusnijim ekipama u lgi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi