Ramo Rizvić pojačao OKK Slobodu

Ramo Rizvić pojačao OKK Slobodu

OKK Sloboda iz Tuzle u Ligu za prvaka ući će sa pojačanim timom. Prvi igrač koji će ubuduće biti na raspolaganju Damiru Mulaomeroviću je Ramo Rizvić, košarkaš koji je u regularnom dijelu sezone nosio dres Kaknja.

Mini prijelazni rok u košarkaškom prvenstvu počeo je danas, a završit će se u četvrtak, 26.03. i za očekivati je da se ekipe koje su izborile Ligu 6 pojačaju najboljim igračima iz ekipa za koje je sezona završena.

Tako se u narednom periodu očekuje da bar još jedan igrač pojača crveno-crne, a vjerovatno je riječ o igraču koji igra na poziciji playmakera.

Sloboda je regularni dio prvenstva BiH okončala na trećoj poziciji sa skorom 13-9. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.