Bh. reprezentativac pred susret sa Švedskom

Renfroe: Naša prednost će biti publika

E. Škorić

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će sutra odigrati veoma važan susret protiv Švedske. Šveđani su na svom terenu savladali naše košarkaše, tako da bi pobjeda u Zenici bila od velike važnosti za nastavak kvalifikacija.

Na današnjoj press konferenciji se novinarima obratio i naš reprezentativac Alex Renfroe, koji se nada da će on i njegovi saigraču pružiti dosta bolju igru nego što je to bio slučaj u Švedskoj.

"Sutra ćemo igrati s protivnikom protiv kojeg smo imali jako puno problema na strani, pogotovo u odbrani. Sutra očekujemo da ćemo dokazati da ta utakmica nije bila naša najbolja i da ćemo odigrati mnogo bolje", izjavio je Renfroe, te dodao:

"Igramo na domaćem terenu i moramo 'braniti' domaći teren, prednost će biti publika za koju očekujem da će doći u velikom broju i da će nas podržati...Ovo je jako važna utakmica za nas ako želimo da se kvalifikujemo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi