Član KK Bosna Royal Jelly

Rešidović: U našoj kući možemo pobijediti Slobodu

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly sutra će u Maloj dvorani Skenderije u okviru finala sistema A Kupa BiH ugostiti tuzlansku Slobodu.

Upravo ova dva tima u subotu su odigrala meč Lige 10, a Tuzlaci su u svom Mejdanu slavili pobjedu rezultatom 77:64. U redovima popularnih Studenata ipak vjeruju da sutra oni mogu kraj susreta dočekati kao pobjednici.

"Atmosfera u ekipi je vrhunska, a u Tuzli nismo odigrali na svom nivou. Poštujemo šta trener traži od nas i očekujemo pobjedu u sutrašnjoj utakmici. Imamo par problema sa povredama, a Sloboda je sigurno dobra ekipa, međutim, sutra će bit naš teren i naša kuća, te želimo pobijediti", kazao je za SportSport.ba član KK Bosna Royal Jelly Edin Rešidović te ujedno pozvao navijače da sutra podrže njega i njegove saigrače. 

Sutrašnji meč igra se sa početkom u 18:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi