Rikalo: Kakanj je dobra ekipa, ali mi želimo novu pobjedu

Košarkaš Slobode za SportSport.ba

Rikalo: Kakanj je dobra ekipa, ali mi želimo novu pobjedu

E. Dindić

U okviru 4.kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine za košarkaše u Kaknju će svoj susret odigrati istoimeni domaćin i ekipa OKK Slobode iz Tuzle.

Domaćin će protiv Tuzlaka tražiti prvu pobjedu u Ligi za prvaka, dok će ekipa Slobode protiv domaćina pokušati ostvariti pobjedu, treću iz četiri susreta u drugom dijelu takmičenja. 

Sjajni organizator igre Slobode Marko Rikalo za portal SportSport.ba najavio je susret sa ekipom Kaknja. 

" Nakon pobjede nad ekipom Bosne u Mejdanu, samopouzdanje nam je poraslo. Što se tiče susreta u Kaknju, ovo nam je peti put da se sastajemou ovoj sezoni. Poznajemo mi njih kao i oni nas, i odlučivaće sitnice. Biće ovo fizički zahtjevna utakmica, jer ko bolje bude igrao i ispunjavao odbrambene zadatke na kraju će slaviti pobjedu. Maksimalno smo motivisani da odigramo još jedan dobar susret i na kraju izađemo kao pobjednici", završio je Rikalo. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica između Kaknja i OKK Slobode na rasporedu je sutra sa početkom u 18:00 h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi