Rođendanska atmosfera u taboru juniorske reprezentacije BiH

Nikola Marić proslavio rođendan

Rođendanska atmosfera u taboru juniorske reprezentacije BiH

E. Čaušević

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra meč četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv selekcije Francuske.

Naši reprezentativci uspjeli su izboriti plasman među osam najboljih reprezentacija u Evropi iako su sinoć doživjeli prvi poraz na EP od Latvije. Izabranici Josipa Pandže danas imaju slobodan dan, ali su svi fokusirani da se što bolje pripreme za okršaj sa Francuzima.

Međutim, bh. juniori danas su našli vremena da se malo zabave, te su proslavili rođendan Nikole Marića. Na zajedničkom ručku naše ekipe vladala je odlična atmosfera, a sve je upotpunjeno rođendanskom pjesmom za našeg centra. Sretan rođendan Nikola!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti