Rogatica bolja od Teslića

Prva muška liga RS

Rogatica bolja od Teslića

D. Vejo

Košarkaši Rogatice večeras su na svom parketu savladali ekipu Teslića u okviru sedmog kola Prve muške lige Republike Srpske rezultatom 86:68, po četvrtinama je bilo 20:20, 20:20, 26:15 i 20:13.

Prvo poluvrijeme proteklo je u odmjeravanju snaga, igrao se koš za koš, što pokazuje i rezultat nakon dvije odigrane četvrtine (40:40).

Nastavak je pripao domaćoj ekipi. U trećem periodu, Rogatičani su ubacili velikih 26 poena, te tako stekli prednost od 11 poena razlike u odnosu na protivnika. To je mnogo uticalo na samopouzdanje gostiju iz Teslića koji su pali koncentracijom u zadnjoj četvrtini, što je domaćin znalački iskoristio te na kraju zasluženo slavio.

Kada je u pitanju efikasnost, to je kod domaćina bio Mrkajić sa 28 datih poena, dok je to kod Teslićana bio Graček sa 25.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi