Rutinska pobjeda Play Off Happyja

8. kolo Lige za prvaka

Rutinska pobjeda Play Off Happyja

Košarkašice Play Off Happyja ubjedljivo su savladale na svom terenu ekipu Orlova (91:59) u okviru 8. kola Lige za pravaka.

Sarajke su od početka nametnule svoj ritam igre i ni jednog trenutka nisu dozvoljavale gošćama da nešto više naprave.

Prvu dionicu Play Off Happy je dobio rezultatom 24:8, da bi u nastavku domaće košarkašice još više uvećale svoju prednost. 

Najbolja u pobjedničkom sastavu bila je Anđela Delić sa 15 poena, dok je kod "Orlica" odskakala Milena Rađenović sa 21 pogotkom.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Play Off Happy trenutno zauzima drugu poziciju sa omjerom 6-2. Ekipa Orlova sa dvije pobjede i sedam poraza nalazi se na pretposljendjem petom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi