Sabit Hadžić novi selektor BiH

Sabit Hadžić novi selektor BiH

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine konačno je dobila novog selektora, a riječ je o bh. stručnjaku Sabitu Hadžiću.

Tako je okončana saga oko imenovanja novog selektora bh. košarkaša, nakon što je raskinuta saradnja sa Mensurom Bajramovićem.

Upravni odbor Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine trebao bi do kraja sedmice i potvrditi imenovanje Hadžića na mjestu selektora najboljih bh. košarkaša.

Hadžić je već vodio košarkašku reprezentaciju BiH i to na tri evropska prvenstva, 1997. godine u Španiji, 1999. u Francuskoj i u Turskoj 2001. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije