Šamadan: Pobjeda je mogla biti i ubjedljivija

Šamadan: Pobjeda je mogla biti i ubjedljivija

M. Maksimović

Na domaći poraz od Kaknja košarkaši Zrinjskog odgovorili su na najbolji način - sigurnim trijumfom protiv Mladosti na domaćem terenu. 

Mostarci su u 6. kolu Lige 10 s 85:69 porazili tim iz Mrkonjić-Grada, a do pobjede ih je vodio sjajni Ljubo Šamadan s 24 poena.

“Na pravi način smo otvorili utakmicu, a ovo je ujedno i prvi susret u kojemu smo svi igrali kako treba od početka do kraja. Čuvali smo leđa jedan drugom, a i igrači koji su ulazili s klupe bili su na pravom nivou. Nakon šokantnog poraza od Kaknja, pritisak uoči Mladosti je bio veliki, ali smo odgovorili na pravi način i na kraju je šteta što pobjeda nije i ubjedljivija“, rekao je Šamadan.

U narednom kolu Zrinjski se sastaje sa Sparsom.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

“Oni su lagano pobijedili u Širokom Brijegu i potvrdili ozbiljnost. Mi ćemo i na utakmici protiv njih dati sve od sebe za rezultat koji želimo, a to je trijumf“, dodao je

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi