Samardžić: Opstanak neće doći u pitanje

Košarkaš Borca za SportSport.ba

Samardžić: Opstanak neće doći u pitanje

D. Vejo

Košarkaši Borca večerašnjom pobjedom u Boriku protiv Slavije, napravili su ogroman korak u borbi za opstanak u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske.

Pored kapitena Pucara, Banjalučane je do pobjede predvodio Vanja Samardžić koji je na večerašnjem susretu uspio da ubaci veoma važnih 17 poena.

Nakon meča, on je kazao kako je njegov tim od početka utakmice držao konce igre u svojim rukama, te i to da su bodovi zasluženo ostali u Banjaluci.

"Nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu. Smatram da opstanak neće doći u pitanje. Večeras smo se borili, dali smo sve od sebe i na kraju zasluženo slavili. Hvala ekipi Slavije na fer i korektnoj igri", ističe za SportSport.ba košarkaš Borca, Vanja Samardžić.

Naredni meč, crveno-plavi igraju u Rogatici protiv istoimene ekipe.

"Očekuje nas težak meč u Rogatici. Trudit ćemo se da ponovimo igru kao i večeras te da dođemo do novih bodova. Nadam se pobjedi", zaključio je Samardžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi