Santos: BiH je jak protivnik

Santos: BiH je jak protivnik

Naša reprezentacija u srijedu sastat će se sa Grčkom na stadionu Asim Ferhatović Hase u okviru prijateljske utakmice. Fernando Santos, selektor grčke reprezentacije kaže kako naš nacionalni tim nije bez razloga odabran za ovaj susret.

"BiH je vrlo jak protivnik. Nismo ih bez razloga odabrali. Dosta su slični Izraelu, sa kojim ćemo se mi sastati u septembru u veoma bitnoj utakmici. Trenutno mi ne mislimo da ćemo dobiti neki uvid pred utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Naš trenutni cilj je Euro 2012 i utakmice protiv Izraela i Latvije", rekao je Santos.

"Nismo imali vremena za pripreme, ali u dva jučerašnja susreta pokušavao sam neke stvari i očekujem da se to sprovede na terenu. Igrači su u prijateljskim utakmicama opušteniji i ne daju maksimum, to je nešto normalno", dodao je selektor grčke reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.