Sarajlije bolje od Mađara

Kengur kup

Sarajlije bolje od Mađara

Jučerje u Zenici , odigrano 3. kolo B grupe Kengur kupa u kojem su se sastali ZTE ( Zalaegerszeg ) iz Mađarske i ekipa Koš iz Sarajeva.

Mladi košarkaši iz Sarajeva bolje su otvorili susret i nakon prve četvrtine imali su prednost od 11 poena (17:6), da bi do poluvremena ista narasla na velikih 14 poena (36:22).

U trećem periodu susreta košarkaši iz Sarajeva zapali su u malu krizu nakon što je jedan njihov saigrač povrijeđen, te je odvezen u bolnicu, no ipak su smogli snage i na kraju upisalu pobjedu koja ih vodi u narednu fazu takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.