Šarić najavljuje novu eru: Došao je i taj dan...

Košarkaš Cibone slavio uspjeh svog tima

Šarić najavljuje novu eru: Došao je i taj dan...

Cibona je nakon velikog trijumfa u završnici ABA lige i osvajanja prve titule regionalnog prvaka nastavila svoje takmičenje u hrvatskoj A1 ligi. 

Cibosi su na svom parketu slavili protiv Zadra rezultatom 82:66, a tokom slavlja koje je upriličeno nakon utakmice opet je u glavnoj ulozi bio najbolji igrač regionalne lige, Dario Šarić. 

Krilni igrač Cibone uzeo je mikrofon u ruke i počeo pjevati navijačku pjesmu "Došao je i taj dan, umro je Partizan...", aludirajući na kraj dugogodišnje dominacije Partizana u regionalnoj ABA ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.