Mladi član KK Bosna Royal Jelly

Šarić: Želimo plasman u finale kupa

S. Mlaćo

Mladi Miljan Šarić, pored trenera svog tima Dušana Gvozdića, obratio se medijima ispred KK Bosna Royal Jelly.

Bosni ove sezone u Ligi 10 ide sjajno, nalaze se na liderskoj poziciji, a u subotu su savladal neugodni Kakanj. Večeras im slijedi usput protiv lidera A-1 lige KK Vogošća u kojem žele nastaviti pobjedonosni niz. 

"U ime ekipe KK Bosna želim da kažem da ćemo večeras ući prilično motivisani, a Vogošća je veliki protivnik i bori se za ulazak u Premijer ligu. Koristim ovu priliku da im na tome čestitam i pojačali su se sa tri nova igrača, te ih sigurno nećemo potcijeniti. Atmosfera u ekipi je odlična i dat ćemo sto posto od sebe da se plasiramo u finale kupa Kantona Sarajevo", jasan je bio Šarić.

Večerašnji meč u dvorani Amel Bečković igra se sa početkom u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi