Savović: O nastupu za BiH izjasnit ću se narednog ljeta

Stručni štab ga želi, on još nije odlučio

Savović: O nastupu za BiH izjasnit ću se narednog ljeta

A. Beganović

Košarkaš Crvene zvezde, Boris Savović, sve više se spominje kao novi reprezentativac Bosne i Hercegovine. Nije tajna da bi ga naš stručni štab želio vidjeti u reprezentaciji, no ovaj košarkaš još uvijek nije donio definitivnu odluku.

"O eventualnom nastupu za Bosnu i Hercegovinu ne želim govoriti prije idućeg ljeta, odnosno prije završetka sezone koja je tek počela", za Dnevni avaz je izjavio Savović.

"Mnogo toga  se može promijeniti do početka Evropskog prvenstva u Sloveniji i zbog toga o tome ne želim ništa govoriti prije juna naredne godine". dodao je košarkaš Crvene zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije