Šćekić: Igokea može pobijediti Partizan

Igosi pred Partizan

Šćekić: Igokea može pobijediti Partizan

M. Šljivak

Od kako se igra ABA liga Igokea nije bila favorit pred duele sa Partizanom, ali sad je došlo vrijeme da je naš prvak u maloj prednosti. 

Partizan je u očajnoj seriji rezultata u kojima dominiraju porazi i slaba igra, a čini se i da u svlačionici Partizana mnogo toga ne štima.

"Znamo mi koliko je opasan Partizan i zato ta uloga favorita ništa ne znači. Želimo pobijediti, a to znači da moramo uložiti maksimum napora kako bi dobili crno – bijele. Ovo je utakmica od izuzetne važnosti za oba tima. Vjerujem da ćemo iskoristiti domaći teren i da ćemo pobijediti", rekao je Marko Šćekić.

Upravo bi ovaj košarkaš mogao da bude važan u igri našeg prvaka u susretu sa najtrofejnijim klubom regiona.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Partizan moramo respektovati, jer to je nekadašnji prvak Evrope, a za nas je ova činjenica dovoljan motiv da na terenu damo sve od sebe kao bi pobijedili renomiranog protivnika", dodao je Šćekić.

Utakmica između Igokee i Partizana odigrat će se u nedjelju od 19 sati u Laktašima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije