Igrač Crvene Zvezde za SportSport.ba

Scott: Srce je najvažnije u finalu

Večeras će biti odigrano veliko finale ABA lige u kojem će snage odmjeriti dvije srbijanske momčadi Crvena Zvezda i Partizan. Igrač Zvezde Mike Scott smatra da jedino srce može odlučiti pobjednika u tom velikom okršaju.

"Osjećam se veoma motivisano, veoma fokusirano. Koncentrišemo se na utakmicu koja nas očekuje. Odmorit ćemo se večeras i biti spremni za sutra. Jako smo uzbuđeni zbog utakmice", rekao je sinoć Mike Scott u razgovoru za naš portal.

 

Šta će biti najvažnije u utakmici?

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

"Srce! To je jako snažna ekipa. Igrali smo nekoliko puta ove sezone. Znamo šta će raditi, znamo šta mi trebamo raditi. Na kraju se sve svodi na srce i borbu", istakao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.