Trener Burcha zadovoljan

Šećerović: Konačno smo odigrali kako znamo

M. Šljivak

Košarkaši Burcha sinoć su u Jablanici savladali ekipu Turbine 88:74 u susretu 11. kola A1 lige.

Ekipa Kemala Šećerovića je sjajnom igrom stigla do četvrte prvenstvene pobjede, a trener sarajevskog tima je itekako zadovoljan.

"Odigrali smo utakmicu kako znamo i umijemo. Čestitam momcima koji su pokazali sav kvalitet i to pod teškim pritiskom. Pokazali su da imaju srce i karakter i veoma sam zadovoljan", rekao je Šećerović, koji smatra da je ovo pobjeda prave ekipe.

"Velić je jedan od igrača koji se istakao. Međutim, ja ne bih izdvajao nikog, jer su svi radili jedan za drugog. Ovo je pobjeda ekipe, protiv jednog teškog protivnika na njihovom terenu", dodao je Šećerović, koji je pozvao navijače na narednu utakmicu tima.

"Ne trebam ih posebno pozivati, jer imamo sjajnu publiku. Neka ih igre ovih mladih košarkaša dodatno motivišu za dolazak", istakao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti