Trener Burcha pred meč sa Turbinom

Šećerović: Mi smo ekipa koja raste

Košarkaši Burcha će u posljednjem kolu A1 lige na svom parketu dočekati ekipu Turbine iz Jablanice.

"Pošto se radi o posljednjem kolu prvenstva, volio bih da na ovu utakmicu navijači dođu u što većem broju i da nas svojom podrškom ponesu do pobjede", rekao je trener Burcha Kemal Šećerović, koji je potom dodao:

"Turbina je ekipa koja je tokom sezone pokazala da je bolji tim, ali smo ih uspjeli pobijediti u Jablanici, pa znam da će doći s posebnim motivom da se revanširaju".

"Mi smo ekipa koja raste i trudimo se da ostvarimo svoj maksimum. Iza nas je teška sezona i bilo bi dobro da se od nje oprostimo pobjedom. Želimo učiniti da svi koji dođu na utakmicu uživaju u dobroj košarci", zaključio je Šećerović.

Utakmica Burcha i Turbine igra se u subotu s početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi